2020-05-22 14:11:13

Plan rada od 25.svibnja 2020.

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Od ponedjeljka 25.svibnja 2020.godine u škole se vraćaju učenici razredne nastave pa tako i produženi boravak nastavlja s radom.

 

Nastava za sve razrede odvijat će se samo u jutarnjoj smjeni pa će boravak raditi nakon završene nastave do 16 i 30 sati. 

Promjena u radu produženog boravka odnosi se na činjenicu da će u "gornjoj" školi u Nemčićevoj ulici nastavu imati 1.b, 1.c, 2.b, i 2.c razred, a svi ostali razredi nastavu imaju u "donjoj" školi u Primorskoj ulici pa će i produženi boravak biti organiziran u obje školske zgrade. Ta odluka donesena je kako bi se mogle ispoštovati Upute HZJZ i Preporuke MZO za organizaciju nastave od 25.svibnja 2020.

Prema navedenim Uputama i Preporukama nije uputno da roditelji ulaze u prostore škole već kod dolaska po svoje dijete trebaju pozvoniti na zvono na ulaznim vratima i pričekati dijete ispred ulaza u školu (Nemčićeva ulica), odnosno, kontaktirati učiteljicu produženog boravka i pričekati ispred ulaza da dijete izađe pred školu (Primorska ulica). 

                                    

Rad i aktivnosti u produženom boravku odvijat će se uobičajeno, poštujući spomenute Upute i Preporuke pa i roditelje i učenike molimo da ih se pridržavaju (sve detaljnije informacije koje dobijete od svojih razrednih učiteljica vrijede i za produženi boravak). Prehrana učenika u produženom boravku je normalno osigurana. 

Za sve one koji u PB žele krenuti kasnije, od 1.lipnja 2020.godine, OBAVEZA je o tome obavijestiti učiteljice u boravku najkasnije do petka,  29.05.2020. ujutro, kako bi i nadalje mogli organizirati boravak i rad učenika u skladu sa svim važećim Uputama i Preporukama.

Dragi roditelji i učenici, zahvaljujemo vam na dosadašnjoj suradnji i veselimo se ponovnom susretu u našoj školi !

Srdačan pozdrav do ponedjeljka upućuju vam vaše učiteljice. Budite dobro, budite zdravo !

                                            

 


Osnovna škola Dubovac Karlovac